Taidekurssit talvikaudella Nauvossa

Wallmo-Aitta järjestää lokakuusta maaliskuuhun erilaisia taidekursseja, mm. akvarellimaalausta ja lasi/posliinimaalausta Nauvossa. Ryhmille järjestämme myös tilauskursseja halutulla tekniikalla ja haluttuna ajankohtana. Kysy lisää taidekursseista!

Katso seuraavan kurssin ajankohta!

Yövy paikallisesti kurssin aikana

Taidekursseilla voit yöpyä Villa Bankenissa, Kirkkopolku 1. Näin voit siis yhdistää ikimuistoisen saaristoloman ja taidekurssin samaan matkaan. Nauvossa löydät monipuoliset ja idylliset puitteet matkailuun ja maalausaiheisiin. Kysy lisää taidekursseista majoituksella!

Akvarellikurssi kaiken tasoisille osallistujille

Jos olet aina haaveillut akvarellikurssille lähdöstä, tule meille Nauvoon! Järjestämme useita akvarellimaalauskursseja talvikaudella Nauvossa. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi kokemusta minkään tyyppisestä maalauksesta ennen kurssia, taidekurssille on tultu oppimaan. Kurssien opettajan Annikin voit löytää pitämästä taidekursseja myös muun muassa Varsinais-Suomen eri kansalaisopistoista. Seuraa Facebook-sivuamme tai sivustomme Ajankohtaista-osiota ja löydä itsellesi sopiva akvarellikurssi!

Lasi- ja posliinimaalauskurssit

Lasi- ja posliinimaalauskursseillamme pääset tekemään laseista, mukeista ja muista astioista taatusti omannäköisesi. Lasi- tai posliinimaalauskurssilla saat tehtyä varmasti myös uniikit ja yksilölliset lahjat!

Kysy lisää taidekursseista Nauvossa

Tutustu sovittujen taidekurssiemme aikatauluihin tai kysy mahdollisuudesta räätälöityyn taidekurssiin Nauvossa. Järjestämme muun muassa akvarellikursseja, lasimaalauskursseja sekä posliinimaalauskursseja. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää Wallmo-Aitalta!