Maalauksia ja lahjatavaroita Nauvossa

Wallmo-Aitta on maalauksia, lahjatavaroita ja sisustustuotteita myyvä käsityöliike Nauvon keskustassa, lähellä vierasvenesatamaa. Löydät meiltä myös oman MerenNeito-mallistomme pellavasta valmistetut vaatteet. Kesäkaudella olemme auki päivittäin. Tule tutustumaan ja ihastelemaan, löydät meiltä varmasti mieluisat ja laadukkaat lahjat viemisiksi tai itselle hemmotteluksi.

Katso aukioloaikamme ja sijaintimme!

Maalauksia ja uniikkeja taide-esineitä omasta ateljeesta

Wallmo-Aitta toimii puodin lisäksi yrittäjä Annikki Mäkinen-Fagerströmin ateljeena. Kaikki puodin maalaukset, lasimaalaukset ja taide-esineet ovat uniikkeja kappaleita Annikin omaa tuotantoa. Puodin valikoimista löydät monipuolisia akvarelleja, akryylitöitä, posliinitöitä, lasitöitä ja keramiikkaa.

Lue lisää myös Wallmo-Aitan järjestämistä taidekursseista!

Keramiikkaa ja muut käsityöt itselle tai lahjaksi

Puodistamme löytyy omien tuotteidemme lisäksi muiden valmistajien täysin suomalaista käsityötä. Myymme esimerkiksi kynttilöitä ja keramiikkaa. Hyviä viemisiä ovat myös kranssit, servetit, saunaan sopiva ekokosmetiikka, koriste-esineet ja korut. Saat kaikki tuotteemme kauniisti paketoituna. Löydät meiltä myös valmiit lahjapakkaukset heti mukaan otettaviksi.

Pellavavaatteet ja -kodin tekstiilit

Kesän mukavin vaate on ehdottomasti pellavaiset vaatteet! Puotimme valikoimista löydät kotimaiset, oman MerenNeito-mallistomme 100 % pellavasta valmistetut vaatteet. Mallistostamme löytyy vaihtoehtoja niin värejä rakastavalle kuin hillitymmän valkoisen ja mustan ystävälle. Pellavavaatteille on tehty hiekkapesu, minkä ansiosta pellavamme ei kutistu eikä rypisty pesussa. Lisäksi olemme suositun Lapuan kankureiden jälleenmyyjä, joten löydät meiltä myös korkealaatuiset ja ihanantuntuiset pellavaiset kodin- ja sisustustekstiilit.

Löydä maalaukset, taide-esineet ja muut lahjat Nauvosta Wallmo-Aitasta

Nauvon-vierailullasi tule löytämään maalaukset, taide- ja sisustusesineet ja muut lahjatavarat keskustan tuntumassa sijaitsevasta Wallmo-Aitasta. Katso tarkempi sijaintimme ja aukioloajat tai ota yhteyttä ja kysy lisää!